به گزارش خبر نگین، سرهنگ "حاجعلی صالحی" رئیس پلیس فتا غرب استان تهران در تشریح این خبر گفت: برابر رصدهای انجام شده توسط کارشناسان این پلیس ، یکی از گروهای هکری با ایجاد صفحات جعلی بانکی در شبکه اجتماعی تلگرام با تعداد ۱۶۰۰ عضو اقدام به فیشینگ و برداشت از حساب شهروندان میکردند.
رئیس پلیس فتا ادامه داد:با توجه به حساسیت موضوع و تعداد بالای اعضای این گروه کلاهبرداری،موضوع بهصورت ویژه توسط کارشناسان پلیس فتا مورد پیگیری قرار گرفت و با بررسیهای اولیه مشخص شد متهمان به شیوههای مختلف ازجمله ادعای فروش نرمافزارهای دوست یاب و غیره با شهروندان ارتباط برقرار کرده و با ارجاع آنها به درگاههای جعلی بانکی ، اطلاعات کارتبانکی آنها را به دست آورده و درنهایت اقدام به سرقت اینترنتی از حسابهای بانکی این افراد میکردند.
صالحی افزود: با مشخص شدن ترفندها و نحوه کار سارقان، دستگیری آنها در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت و هر دو متهم پرونده طی عملیاتی در شهرستان قدس دستگیر و اطلاعات ۲۰۰ کارتبانکی از تجهیزات رایانهای آنها کشف شد.
این مقام انتظامی ادامه داد: متهمان در جریان بازجوییها ضمن اعتراف به جرم خود از همکاری با اعضای دیگر این گروه کلاهبرداری تلگرامی نیز پرده برداشتند.
وی بیان داشت : با توجه به اعترافات این دو متهم ، عملیات شناسایی و دستگیری دو عضو دیگر این باند چهار نفره آغاز و با فاصله کوتاهی این دو فرد نیز در شهر تهران دستگیر شدند.
رئیس پلیس فتا غرب استان تهران ضمن اشاره به ارجاع هر چهار متهم به دستگاه قضایی خاطر نشان کرد : امروزه فروش اپلیکیشنهای از قبیل دوست یاب و ... به شیوهای جدیدی برای کلاهبرداری و سوءاستفاده از کاربران در فضای مجازی تبدیلشده و شهروندان باید مراقب تبلیغات فریبنده بزهکاران در این زمینه باشند.
این مقام مسئول سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکى www.cyberpolice.ir را منشاء انتشار اخبار حوادث و هشدارهاى آموزشى پلیس فتا اعلام کرد و گفت: کارشناسان متخصص و فنى بهعنوان پشتیبان سایت آماده دریافت گزارشات مردمى و اخذ نقطه نظرات شهروندان و کاربران هستند.
منبع: پایگاه خبری پلیس